Coaching

Bijna iedereen herkent het wel; je bent aan het werk, je stopt er veel energie in maar toch mist er iets. Ga je dit nog lang volhouden, word je hier blij van of is het misschien tijd voor wat anders? Maar wat dan? En hoe zit het dan met... Alle mitsen en maren, alle belemmeringen komen als eerst bij je op. Maar wat zit daar achter? Misschien blijven je resultaten achter, misschien loopt het met collega’s of leidinggevende niet lekker, misschien had je andere verwachtingen of misschien is de balans werk-privé niet goed. Dit zijn allemaal redenen om eens aan coaching te denken, daarmee word je weer op het goede spoor gezet en kun je weer energiek verder.

Maar het kan ook zijn dat je klaar bent met je huidige plek en eens verder wilt kijken naar jouw mogelijkheden. Hoe zou het bij een ander bedrijf zijn, hoe zou een andere functie bij mij passen, wil ik misschien als zzp-er aan de slag?

Voor elk coaching traject wordt een programma op maat gemaakt want ieder mens is uniek en iedereen heeft dus zijn of haar eigen aandachtspunten. Een kant en klaar oplossing bestaat niet én...je zult het zelf moeten doen.

In mijn coachingstrajecten werk ik veelal volgens het T-GROW model Topic, Goal, Reality, Options, Wrap up. Verder maak ik vaak gebruik van een Werkenergieanalyse of een DISC analyse om een heldere en objectieve start van een traject te maken. Daarnaast gebruik ik de Transactionele Analyse en diverse communicatietechnieken zoals geweldloze communicatie en NLP. 

HOE ZIET EEN COACHINGSTRAJECT ER UIT?
LOOPBAANCOACHING
EXECUTIVE COACHING
OUTPLACEMENT