Loopbaan Oriëntatie

‘Vroeger’ bleven mensen hun leven lang bij dezelfde werkgever, een dienstverband van 40 jaar was eerder regel dan uitzondering. Maar dat kom je tegenwoordig nog maar weinig tegen. Het is een gezonde ontwikkeling om regelmatig je loopbaan eens goed te bekijken en te checken of je nog wel lekker bezig bent. Want wat is jouw doel? En stel je je doel ook wel eens bij? Past jouw huidige werk nog wel bij jouw doel?

Als je nieuwsgierig bent of een andere werkplek beter bij je zou passen, overweeg dan eens een loopbaan oriëntatie. Een kort en overzichtelijk traject wat bestaat uit een online test en 4 uur individuele begeleiding. Misschien kom je er achter dat het nog helemaal zo gek niet is wat je nu doet. Maar wat nou als je ontdekt dat er nog veel meer mogelijk is, buiten jouw comfort zone .. Alles is mogelijk; misschien het doen van een opleiding, misschien het anders invullen van je werkuren, misschien meer of minder uren gaan werken. Kortom, zet de stap en neem je toekomst in eigen handen!

Als je meer wilt lezen over de rol van een coach ten aanzien van je werk lees dan dit artikel eens; Werk – Psychologie Magazine. Als register loopbaanprofessional ben ik ook te vinden bij Coachfinder.