Werkenergieanalyse

Je herkent ze vast wel. De medewerker of collega die eigenlijk niet lekker meer in zijn vel zit, zich verveelt of juist teveel doet. Burn-out of bore-out ligt op de loer. Of het team waarbij spanningen toenemen, werkdruk groter wordt en niemand aan de bel durft te trekken. Dan is een Werkenergieanalyse misschien iets voor jou of voor je team. Een krachtig instrument om je energiebalans in kaart te brengen, je stressfactoren en het belangrijkste: wat kun je er zelf aan doen!

Het loopbaan coaching instrument Werkenergieanalyse® helpt om energie- en stressbronnen van een individuele medewerker en een team in beeld te brengen. Met deze tool krijgt je op organisatie- en functieniveau inzicht in de toewijding, vitaliteit en betrokkenheid van werknemers. De Werkenergieanalyse® is een uniek loopbaancoaching instrument dat je kunt inzetten voor onder andere:
✓ Talentontwikkeling
✓ Teamcoaching
✓ Re-integratie
✓ Duurzame inzetbaarheid
✓ Loopbaanadvies

WERKENERGIEANALYSE

Wil je meer info of een gratis demo? neem dan contact op via godelief@egolutie.nl of kijk bij www.werkenergieanalyse.nl

“Door de werkenergieanalyse werd ik wakker geschud, ik moest zélf aan de slag en daar waren ook genoeg mogelijkheden voor! Het persoonlijk prioriteitenplan heeft geholpen om alles goed op een rij te zetten en om een keuze te maken voor de volgende stap in mij carrière.”