Wat anderen zeggen over mij..

Wat anderen over mij zeggen is belangrijker dan wat ik er over te zeggen heb. het gaat er tenslotte om hoe zij het traject hebben ervaren!

"Godelief is een integere professionele coach, die op een prettige manier haar kennis en vaardigheden combineert, waardoor waardevolle inzichten en bruikbare handvaten worden verkregen. Haar aanpak is duidelijk, deskundig, oprecht en persoonlijk. Je voelt je veilig en kan volledig jezelf zijn. Van tevoren had ik niet verwacht dat een coachingstraject zo waardevol kon zijn. Ik gun iedereen een coachingstraject van Godelief en kan haar van harte aanbevelen."

"Godelief heb ik leren kennen als een leergierige en praktijkgerichte coach. Ze is zeer resultaatgericht en werkt graag met haar coachees heel praktisch met haalbare doelen. Ik heb haar opgeleid in 2019 om met het coachinstrument de werkenergieanalyse te kunnen gaan werken. Ze had erg snel door hoe ze de rapportages kon interpreteren maar vooral ook hoe ze de rapporten met haar coachees kan vertalen naar praktische acties en haalbare ontwikkeldoelen. Ze is niet bang om haar coachees de spiegel voor te houden, waarbij ze een positieve intentie om het beste voor degene te bereiken. Daarnaast komt ze haar afspraken na en kun je op haar bouwen. Ze geniet er enorm van om mensen te helpen waarbij ze zo snel mogelijk de coachee leert om eigen regie te nemen en weer zelfstandig verder kan. Heel veel succes en vooral veel werkplezier in het coachvak Godelief!"

"Ik vond de prettige toon van de bijeenkomsten erg positief. Het voelde veilig om me open te stellen. Je bent erg prettig om gesprekken mee te voeren. Je bent heel oprecht, je prikkelt door goede verdiepingsvragen te stellen. Dankzij jou ben ik echt verder gekomen en heb ik een lijn uitgezet. Dit geeft me veel rust en overzicht"

"Na elk gesprek kwam ik enthousiast thuis, je wist precies aan te geven waar ik mee aan de slag kan en moet." 

"Over mijn sessies met jou kan ik alleen maar positief zijn. Je hebt de gave om iemand naar de andere kant te laten kijken, hem of haar perspectief te bieden."

"Ik voelde mij bij jou op mijn gemak en het had voor mij best wel wat langer mogen duren." 

"Godelief heeft geholpen inzicht te krijgen in wat ik wil en tools gegeven om stappen te ondernemen. Ze was een fijne gesprekspartner en hield me regelmatig een spiegel voor om de realiteit niet uit het oog te verliezen en rustig nadenkend de juiste beslissingen te nemen.
Ik vond het coaching traject erg fijn. Ik vind het jammer dat het afgelopen is, maar heb zin in de toekomst."

"Ik heb jouw vlotheid van communiceren en reageren altijd als heel prettig ervaren"

Ik heb zoveel aan dit traject gehad, niet alleen in mijn werk maar ook in mijn privéleven. Ik heb weer overzicht en het gevoel dat ik de touwtjes weer in handen heb."

"Elke keer opnieuw wist je me uit te dagen met nieuwe reflectievragen en met nieuwe korte communicatie problemen. Je wist goed in te spelen op wat zich voordeed en wat er op dat moment speelde."

"Laatst liet je mij inzien waarom ik ook al weer voor dit vak heb gekozen. Eigenlijk alleen maar door vragen te stellen en samen te vatten en terug te kijken naar het proces."

"In het begin dacht ik even 'wat kan ik verwachten, we zullen zien'. Maar je hebt het vuurtje weer in me aangewakkerd waarvan ik dacht dat het definitief gedoofd was. Ik heb er weer zin in!"

Bovenstaande opmerkingen zijn met medeweten van de betrokkenen hier vermeld.