Tijd en energie management

Heel efficiënt, we waren binnen twee uur klaar en ik had weer rust en overzicht, dat had ik veel eerder moeten doen. Timemanagement is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld en het levert wel heel veel op! Nu moet ik het zelf nog volhouden en dat wordt nog een uitdaging..

Je hoort steeds meer mensen over te hoge werkdruk terwijl anderen nergens last van hebben.  Soms zie je door de bomen het bos niet meer terwijl anderen ogenschijnlijk fluitend hun werk doen en ook thuis nog actief zijn. In deze cursus timemanagement krijg je handvatten om prioriteiten te stellen, agenda te beheren en werk niet ten koste van privé te laten gaan. En vice versa! We gaan aan de slag met prioriteiten, structureren en tussendoor komt de grote Kunst van het 'NEE' zeggen langs. Al met al kort maar krachtig aan de slag met jouw planning, agenda en timemanagement, want ook deze cursus moet ergens in de agenda passen. Lees ook dit artikel eens voor inspiratie.. als je tijd hebt.

info2

Als je meer informatie wilt, neem dan vrijblijvend contact op met godelief@egolutie.nl De training is individueel of in kleine groepen, intensief en praktisch. En om het voor jou makkelijk te maken is de training in-company.