Over Godelief

In 2016 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart en heb mijn bedrijf Egolutie genoemd. Ik zocht een woord voor ontwikkeling, want dat is hetgeen dat ik wil bereiken bij mens én organisatie. Daarbij ga ik uit van eigen regie, als je wilt dat er iets gebeurt zal je er zelf de schouders onder moeten zetten. Ego was dus ook op zijn plaats. En zo is Egolutie ontstaan..

Ik ben Godelief Klein Kranenbarg, getrouwd, moeder van drie studerende kinderen, sociaal actief en sinds een aantal jaren als zelfstandig ondernemer aan de slag. Inmiddels heb ik al vele prachtige trajecten mogen begeleiden en mensen mogen zien opbloeien. Uiteindelijk is mijn doel mensen op de juiste plek te krijgen, waarbij ze met plezier naar hun werk gaan, en blij naar huis gaan. Ik ben DISC gecertificeerd en NOLOC gecertificeerd loopbaancoach, de vereniging voor loopbaanprofessionals. Tevens ben ik bevoegd om de Werkenergieanalyse in te zetten. Ik maak gebruik van diverse methoden zoals geweldloze communicatie, NLP en Transactionele Analyse en ben sterk in het combineren van diverse perspectieven.

Mijn werkveld is zowel profit als non-profit organisaties zoals het (primair) onderwijs en ik heb een brede kennis heb van personeelsmanagement en de arbeidsmarkt. Gezien mijn technisch / commerciële achtergrond kan ook goed schakelen met 'techneuten' en voel me helemaal thuis in het bedrijfsleven.

Ik heb een scherpe analytische blik en een goed communicatief vermogen waardoor ik me op elk niveau binnen een organisatie makkelijk beweeg. Ik kan in korte tijd een situatie analyseren, aandachtpunten benoemen en zo structuur creëren. Daarbij ben ik niet bang om dingen bij naam te noemen en heb ik de gave om mensen in beweging te krijgen. Adviseren op het gebied van loopbaanontwikkeling, communicatie en werkstructuur zijn mijn speerpunten.

Nieuwsgierig geworden? Dan nodig ik je van harte uit om eens samen koffie te drinken en kennis te maken. Bel of WhatsApp me op 0655 924746 of mail me op godelief@egolutie.nl. 

OVER MIJ
Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional
WerkEnergieAnalyse_totaal
DISC ANALYSE