Voorwaarden en spelregels

Het ontwikkeladvies is een kort loopbaanprogramma wat dankzij een subsidieregeling van de overheid gratis kan worden aangeboden. Dat betekent dat dit programma wel vrijwillig maar niet vrijblijvend is. Wat betekent dat concreet?

Na aanmelding registreren we jouw aanvraag voor een ontwikkeladvies in de daarvoor bestemde online omgeving van de overheid. Jij wordt vervolgens gevraagd om deze registratie te bevestigen waarna wij een registratiecode ontvangen.

Zodra we deze registratiecode ontvangen hebben kunnen we aan de slag. We maken dan ook gelijk een afspraak voor onze eerste coachsessie. Hiervoor heb je bij aanvang een geldig legitimatiebewijs nodig.

Je krijgt toegang tot jouw online arbeidsmarktscan waarmee we aan de slag gaan tijdens onze 4 individuele coachuren.

Onze gesprekken vinden bij voorkeur plaats in onze praktijk in Bussum of we videobellen. Mocht je liever live op een andere plek afspreken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden hiervoor.

Aan het einde van onze gesprekken schrijf jij je eigen ontwikkelplan wat wij zullen aanvullen met onze adviezen en een gespreksverslag van onze gesprekken.

Om de subsidie aan te kunnen vragen en betaald te kunnen krijgen, dienen wij gezamenlijk een aantal formulieren te ondertekenen zodat wij ze kunnen in sturen. In ons laatste coachgesprek zorgen wij ervoor dat deze formulieren ingevuld ter ondertekening klaar zullen liggen.

Als je voortijdig het programma stopt, brengen wij de geleverde diensten en uren volgens ons reguliere tarief bij jou of je werkgever in rekening.

Het ontwikkeladvies kent een maximale doorlooptijd van 2 maanden.

Wij bieden dit gratis ontwikkeladvies in deze vorm aan zolang de subsidiegelden toereikend zijn.