Hoe lang hou jij het nog vol?

finish

Al ruim een jaar passen we ons aan, houden we rekening met en zijn we (meestal) heel flexibel. En nu het einde in zicht komt, komt ook de ontlading. Juist nu is het belangrijk om te kijken hoe het met je medewerkers is, of ze het volhouden en hoe je kunt voorkomen dat ze voor de finish lijn toch struikelen. Als coach kan ik hier een steentje aan bijdragen en helpen voorkomen dat mensen onderuit gaan. Sterker nog, uiteindelijk willen we allemaal samen die finishlijn halen en er juichend overheen gaan!

Als jij een medewerker hebt waarvan het vermoeden rijst dat de finish niet op een gezonde manier wordt gehaald, onderneem dan nú actie. Daarmee voorkom je mogelijke uitval met alle zorg van dien. Ik kan met bijvoorbeeld het inzetten van de werkenergieanalyse kijken waar het struikelblok zit en hoe dit op te lossen. Maar ook het inzicht in gedragsstijlen (zoals introvert vs extravert) helpt om een beter beeld te krijgen hoe iemand weer sterk in de schoenen komt te staan.

En misschien heb je zelf wel twijfels of je de finish gaat halen.. Wacht niet en trek aan de bel, dan gaan we het samen oppakken!