Gratis ontwikkeladvies

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid geeft subsidie waardoor je gratis een ontwikkeladvies traject kunt volgen t.w.v. € 700. Als loopbaanadviseur vraag ik de subsidie aan dus het kost jou niets, alleen je tijd en inzet.

Let op: Je kunt je nu aanmelden voor het ontwikkeladvies dat start vanaf 1 februari 2022, aanmelding is mogelijk zolang de subsidiepot gevuld is.

skills

Omdat het werk continu verandert, is het voor jouw toekomst belangrijk dat je up-to-date blijft. Qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. Dit kan betekenis hebben voor je huidige baan of een baan ergens anders. En ben je (door de coronacrisis) onzeker of je werk genoeg toekomstperspectief biedt? Of staat je baan op de tocht? Misschien is het thuiswerken voor jou extra belastend in combinatie met je privésituatie, wat kun je hier aan doen? Het loopbaanadvies is individueel en op jouw situatie toegespitst.

De opzet van dit nieuwe traject komt grotendeels overeen met het Ontwikkeladvies NL leert door van 2020. Er is echter een belangrijk verschil:

Het is alleen beschikbaar voor mensen met een opleidingsniveau tot en met mbo 2. Je komt als deelnemer dus alleen in aanmerking als je geen opleiding hebt of basisonderwijs, vmbo, mbo 1/ mbo entree of mbo 2 hebt afgerond. Een afgeronde havo of vwo-opleiding voldoet hier niet aan.

Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd? Ben je in loondienst, werkzoekend of werk je nu als ZZP’er? Dan kun je kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Die geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. Eigenlijk dus voor iedereen in het bezit van een BSN of een CRIB en een band met de Nederlandse arbeidsmarkt.

coaching
droombaan2

Wat levert het jou op? Een persoonlijk ontwikkelplan met daarin inzicht in jouw situatie, jouw mogelijkheden en kansen voor de toekomst. Je wordt je beter bewust van je actuele mogelijkheden, de loopbaanstappen die je kunt zetten of welke ondernemerskansen er zijn.

JA, IK MELD ME NU AAN
WAT GAAN WE DOEN?
SPELREGELS