Zit er een filmster in jou?

We hebben elkaar én ons zelf nog nooit zoveel op een scherm gezien als de afgelopen maanden. En niet iedereen voelt zich daar gemakkelijk bij of presenteert zichzelf optimaal. Als coach weet ik heel goed dat de communicatie dan soms niet altijd optimaal verloopt. Wordt er veel door elkaar heen gepraat, is iedereen aan het woord, is iedereen sowieso aangesloten? Hoe presenteer je je en hoe klinkt jouw stem? Zijn er eigenlijk regels of normen? Wat kun en moet je er zelf aan doen?

Het is belangrijk om professioneel over te komen en dat vereist wel wat aandachtspunten. Binnenkort organiseer ik een masterclass via Zoom waarbij veel van dit soort onderwerpen ter sprake komen en waarbij we in de groep ter plekke gaan oefenen. Heb jij interesse, laat het me dan weten en dan zet ik je op de deelnemerslijst. Heb je interesse om dit in company te doen? Dan maak ik een passend aanbod en maken we er een bijzondere training van!