Ronddobberen, of op weg naar..?

De laatste maanden hebben veel flexibiliteit van iedereen vereist. Niet meer naar kantoor maar thuiswerken, kinderen niet naar school maar thuisonderwijs en elke avond eten wat de pot schaft, restaurants zijn dicht. Thuisbezorgd, Bol, Amazon maken overuren en wij vragen ons af of we op vakantie kunnen. We worden van links naar rechts geslingerd, elke dag weer aanpassen aan nieuwe ‘normen’ en maatregelen. Prachtig dat de meeste mensen dit gewoon doen, vaak zonder er bij na te denken. En deze periode zal ook veel moois met zich meebrengen voor de toekomst. Thuiswerken zal meer voorkomen, fomo wordt wellicht vervangen door jomo en we zijn bewust van het belang van gezond leven.

En nu begint het in te dalen, waar staan we nu eigenlijk, wat is er eigenlijk gebeurd en hoe nu verder. Voor veel mensen een kans, goede voornemens, plannen en wellicht een omdraai in levensstijl, werk en relatie. Maar er zijn ook veel mensen die nu de terugslag krijgen van alle flexibiliteit die van hen werd gevraagd.

Hoe nu verder? Hoe vind ik mijn balans in privé en werk? Hoe geef ik nog beter mijn grenzen aan? Hoe kan ik mijn team weer in verbinding brengen met elkaar? Hoe kan ik hulp vragen en aan wie? Ik ben bang geworden voor de toekomst, voor mijn gezondheid, kan ik mijn werk blijven doen? wat zijn economische gevolgen?

Speciaal voor deze mensen bied ik korte coaching sessies aan, dat kan online of face-to-face, dat kan een uurtje, of twee uurtjes zijn. Want we zijn nog steeds flexibel. Maar het is wel even zoeken naar de nieuwe basis, want met ronddobberen kom je nergens..

Wil je meer informatie wat ik voor jou of jouw medewerkers kan betekenen? mail naar godelief@egolutie.nl en ik kan je de mogelijkheden aangeven.