Hoe zit het met jouw houdbaarheidsdatum?

Wellicht draai je al wat jaren mee in je huidige functie of bij je huidige werkgever. Daar is niks mis mee. Je weet wat er van je wordt verwacht, mensen weten wat ze aan je hebben, je weet hoe je dag, je week, je jaar er uit ziet. Misschien wel een beetje saai maar toch…wel lekker veilig.

En dan kan het toch ineens gaan kriebelen, is dit alles?

Je gaat je afvragen: Hoe zou het bij een andere werkgever zijn? Zou ik nog een carrière switch kunnen maken? Zou een opleiding nog haalbaar zijn? Wat ben ik waard in de huidige markt?

Je ziet misschien mensen om je heen een stap maken waar je misschien jaloers op bent en waarvan je achteraf zegt ‘had ik ook maar…’. Of misschien had je ooit een opleiding willen doen maar lieten de omstandigheden het niet toe vanwege het gezin of andere verplichtingen.

Maar het is nog niet te laat! Het is altijd een goed moment om eens kritisch naar je eigen situatie te kijken: wat kan ik, wat wil ik en hoe ga ik het doen. Soms kan een kleine verandering al heel veel effect geven waardoor je je werk met hele andere ogen bekijkt en je weer met plezier naar je werk gaat. Ik kan je hierbij helpen door met jou zaken op een rij te zetten zodat je verantwoorde keuzes voor de toekomst kunt maken. Interesse? Bel me of mail naar godelief@egolutie.nl

Ben benieuwd waar jij over 5 jaar zit!