Wat neem jij mee in je rugzak op vakantie?

Binnenkort kunnen we allemaal weer even bijkomen van het harde werken met een welverdiende vakantie. Koffer pakken, bestemming uitzoeken en heerlijk ontspannen. Eindelijk dat boek lezen, want ‘ik lees alleen op vakantie’. Maar waarom lees je eigenlijk niet gedurende het jaar? Als je niet van lezen houdt, dan begrijp ik dat. Maar ik spreek zoveel mensen die gék zijn op lezen maar er nooit tijd voor hebben, alleen op vakantie. Dan gaat er ergens iets niet goed, je balans is dan danig verstoord. Dus als jij je koffer gaat inpakken, en dat nieuwe boek inpakt, wees dan eens bewust van het heerlijke gevoel van ontspanning dat dat je geeft. En hoe fijn zou het zijn om die momenten wat vaker te ervaren..

Ook jij kunt dit leren, een goede balans tussen spanning en ontspanning. En ik weet zeker dat je dan meer aan lezen toekomt, of wat jou ontspanning geeft..

Wil je meer weten? bel of mail voor een vrijblijvende intake en ik help je graag om inzicht te krijgen om weer goed in balans te komen. Fijne vakantie!