Welke coach past bij jou?

training

Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een coach. Het is geen teken van zwakte om naar een coach te gaan, maar juist een teken van kracht: “ik heb het lef om met mijzelf aan de slag te gaan om beter te worden”. En of dat nou is op het gebied van sport, lifestyle, presentatie, communicatie…. Gelukkig zijn er allerlei coaches met hun eigen specialisme. Het is dan dus wel de uitdaging om te kiezen voor een goede coach die past bij JOU. En hoe vind je die persoon?

Allereerst door een uitgebreide intake te doen. Maak kennis, stel allerlei vragen en ga vooral op je onderbuikgevoel af. Voel je je prettig bij deze coach, geeft hij/zij je energie, word je aan het denken gezet en kijk je er naar uit om met deze persoon een gesprek aan te gaan? Dan zit je goed. En dan gaat een coachingstraject jou heel veel opleveren. Het enige wat jij ervoor hoeft te doen is de eerste stap te zetten.

Als je dat aandurft daag ik je uit om eens te komen kennismaken en wie weet waar jouw volgende stappen heen leiden… Bel of mail eens voor een vrijblijvende kennismaking.

Egolutie biedt verschillende vormen van coaching, allemaal gericht op jouw behoefte, jouw passie en jouw ontwikkelingsmogelijkheden. Ieder traject is anders en wordt op maat gemaakt.